Richard Juhlin Sparkling White 0% 20 cl

957904, Richard Juhlin, Frankrike
Kampanj just nu!
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}

Om drycken

Genom att använda en unik metod där man destillerar vinet under vakuum vid en temperatur runt 30ºC bevaras de smakämnen som med andra metoder går om intet. Med rätt basvin i grunden behöver det inte vara mycket högre än 43 g/l. Många liknande produkter brukar ligga runt 55 g/l vilket kan ge ett kladdigt intryck. Här i Richard Juhlins alkoholfria mousserande går vi mer mot friskheten som förknippas med begreppet Blanc de Blancs.

Läs mer Visa mindre

Serveringstips

Serveras väl kyld till små lyxiga kanapéer, löjromstoast och fisk- och skaldjursrätter.Läs mer Visa mindre

Om producenten

Richard Juhlin är en av världens främsta champagneexperter och en passionerad ambassadör för mousserande vin. Hans unika doftsinne och fotografiska smakminne har gjort honom till en ledande profil inom vinets och, framför allt, champagnens värld. Dessutom är Richard en eftertraktad föreläsare och provningsledare samt författare till nio prisbelönta böcker om champagne. Med sin kunskap och nyfikenhet har Richard även utvecklat en serie alkoholfria viner, skapade med innovativa metoder för att bevara både smak och karaktär.   Läs mer   Visa mindre

  Alternativ
Ersätts av:  
Detaljer
Taggar & Märkningar
Nedladdningsbart material