Mucho Más Blanco

X1011201, Felix Solis, Spanien
Kampanj just nu!
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}

Om drycken

En doft av persika och aprikos med inslag av citrus och rökighet. En smak av tropiska frukter med en lätt citruston med en fin balanserad syra.

Jäsning sker i rostfria ståltankar under 20-25 dagar vid maximala temperaturer på 15ºC. När vinifieringsprocessen är klar, lämnas vinet på sin jästfällning vid låg temperatur i 2-3 månader för att utveckla sekundära smakegenskaper. När det gäller Chardonnay ligger vinet kvar på franska ekfat i 3 månader, med batonnage (omrörning av jästfällningen) flera gånger i veckan.

Läs mer Visa mindre

Serveringstips

Serveras vid 10-12°C till grillad fisk, kycklingsallad och ostar.Läs mer Visa mindre

Om producenten

Félix Solís grundades 1952 och är idag en av Spaniens ledande vinexportörer med produkter i 115 länder. Med säte i Valdepeñas drivs det familjeägda företaget idag av tredje generationen Solís-bröder, med en strävan efter att bibehålla både traditioner och innovationslust. I anläggningen i Valdepeñas, en av världens största vinerier, varvas state-of-the-art-teknologi med enorma källare fyllda med traditionella fat av amerikansk ek.   Läs mer   Visa mindre

  Alternativ
Ersätts av:  
Detaljer
Taggar & Märkningar
Nedladdningsbart material